Informatie

Vrij tennissen
Er kan iedere dag vrij getennist worden bij tennisvereniging TV Bevo van ‘s morgens 8.00 uur tot ‘s avonds 23.00 uur. Er moet wel ingeschreven worden op het inschrijfbord met het spelerspasje. Als het druk is mag men 30 minuten (enkel) of 45 minuten (dubbel) spelen. Hierna moet er weer opnieuw worden ingeschreven.

Als de banen nodig zijn voor toernooien, competities, tennislessen e.d. hebben deze voorrang op het vrij tennissen. Liggen er echter banen vrij, kan men hier vrij op tennissen, mits:

  • tijdens de competitie de competitieleider anders beslist,
  • tijdens de toernooien, niet tijdens finales en/of de leiding anders beslist.

Baanonderhoud
De SmashCourt banen maken het mogelijk om het hele jaar door buiten te tennissen. Het goed vegen van de banen is en blijft belangrijk!! Na elke partij moet er geveegd worden met de netten die op de banen aanwezig zijn.

Competitie
Ieder jaar nemen leden deel aan de voorjaar-, najaar- en wintercompetitie, georganiseerd door de KNLTB. Sinds afgelopen winter, is er op verzoek van leden, een eigen interne competitie gehouden. Dit krijgt volgend jaar een vervolg.

Activiteiten
Bij tennisvereniging TV Bevo wordt niet alleen getennist, maar ook gefeest! Ieder jaar organiseert de feestcommissie de jaarlijkse feestavond en zorgt zij voor aangename verrassingen tijdens verschillende toernooien.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.